EARLY BOOKING POPUST

U nadolazećoj sezoni u Hotelu Kimen imamo „EARLY BOOKING“ popust!

 

Paket Strast za avanturom

Začinite svoj odmor dozom adrenalina i upoznajte sve čari koje krije otok Cres u šest dana ispunjena adrenalinskim doživljajima. Dopustite da Vam netaknuta priroda otoka oduzme dah!
Pronađite svoju oazu avanture u multisport tjednu.

Paket Safari creskom prirodom

Doživite osjećaj slobode otočkoga iskustva osmišljenog po Vašoj mjeri i upoznajte sve čari koje krije otok Cres u četiri dana ispunjena adrenalinskim doživljajima. Iskusite avanturu koji otok pruža izvan centra sezone i pridružite nam se na ovom kratkom, ali revitalizirajućem, putovanju iz svakodnevice u otočku divljinu.
Pobjegnite od svakodnevnice i istražite otok Cres.

Safe Travel & Safe stay in Croatia

Hotel Kimen dobio oznaku Safe Travel (kreirana od strane WTTC) i Safe stay in Croatia (nacionalnu oznaku sigurnosti), kako bi pomogao putnicima u identificiranju odredišta i tvrtki širom svijeta koje su usvojile globalne zdravstvene i higijenske standarde.

 

Koronavirus - preporuke

Dragi gosti,
Vaša sigurnost, kao i sigurnost svih partnera i zaposlenika, na prvom su nam mjestu.
Budno pratimo situaciju s COVID-19, sve savjete i preporuke nadležnih zdravstvenih organizacija te držimo mjere predostrožnosti kako bismo vam osigurali što sigurniji boravak u hotelu Kimen.
Procedure su nastale na temelju preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a ažurirat će se u skladu s promjenama situacije, odnosno u skladu sa smjernicama WHO-a i Vlade Republike Hrvatske.
Želimo vam siguran i veseo odmor.

EKSKLUZIVNE PONUDE!

EKSKLUZIVNE PONUDE samo za direktne rezervacije!

GRATIS TRAJEKT!

7=6, 14=12 NOĆI!

https://bit.ly/3aGqkZp

ECOBNB

Hotel Kimen se pridružio ECOBNB-u - novoj, jedinstvenoj, ekološkoj platformi u potpunosti posvećenoj boravku u ECO-friendly objektima.

Ecobnb izdvaja eko turističku ponudu i povezuje okolišno odgovorne domaćine s putnicima u potrazi za mirom, čistim zrakom, netaknutom prirodom, tradicijom i upoznavanjem lokalnog načina života sve kroz prizmu smanjenja ugljičnog otiska turizma na okoliš.

Booking.com ocjena 9.0

Hotel Kimen je dobio nagradu za izvrsnost rezervacijskog portala Booking.com za rezultate ostvarene u protekloj 2020. godini ocjenom 9 (od 10 mogućih), te depandansa ocjenom 8,9/10, a koje se temelje na ukupnim prosječnim ocjenama gostiju.

ISO 14001:2015

Hotel Kimen je ponosni vlasnik certifikata za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001: 2015

AAA certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti

Tvrtki Cresanka d.d. dodijeljena je zlatna bonitetna ocjena AAA sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode.